Információk:

Arc-nyak-dekoltázs masszázs:

Relaxációs, mély ellazulást, szinte meditatív állapotot előidéző arc-nyak-dekoltázs masszázs szeretetteljes energetikai kapcsolatban a pácienssel teljes pihenést, kisimulást eredményez, miközben a bőr a sokszoros mennyiségű krém hatására ragyogóvá válik. 

kulonleges-masszazs

Kézi nyirokmasszázs:

Eltér a klasszikus masszázstól-nagyon lassú finom ütemes nyomások-engedések, úgynevezett drenázs mozdulatokkal történik a nyirokpályák mentén. A nyirok a sejtek tápláló folyadéka, a pumpáló masszázsmozdulatok serkentik az áramlást – szinte kimosva az elsavasodott sejtekből az elhasznált anyagcsere termékeket, salakanyagokat (a bőr öregítőit), helyet adva az oxigénnek és a tiszta bőrépítő tápanyagoknak. Az esztétikai cél mellett, fontos az idegrendszerre gyakorolt stresszmentesítő hatása is.

Arcfogyasztó, liftingelő pontnyomással kombinált arc-nyak és dekoltázs masszázs,

melytől visszanyeri az arc eredendő szép kontúrjait.

arc-nyak-masszázs arcfogyasztó-masszázs

HULUM QI , és MIAOMEI egészségmegörző , fogyasztó, és fiatalító masszázsok:

Hulum QI és MIAOMEI masszázsok

Vacupress vákumos nyirokmasszázs:

A kézi nyirokmasszázshoz hasonlóan új életre kelti a bőrt. A salaktalanítás mellett, mely a tisztátalan, problémás arcbőrök javulását eredményezi, ez a gépi masszázs megmozgatja, kisimítja az arcizmokat, a barázdákat, tonizálja, felfrissíti, liftingeli és szinte kivasalja az arc-nyak-dekoltázs területét. Megnöveli a bőr felszívó képességét. Elengedhetetlen a fáradt, érett bőrök kezelésében. Kitűnő ráncsimító hatása segítségével kondicionálttá teszi a bőrt. Elengedhetetlen alkalmazása a fájdalom terápiában, mert segítségével felszabadítjuk az izom letapadásokat. Elmúlnak a fájdalmak, merevségek, zsibbadások, a keringés javulásával az ödémák elvezetődnek, a nyirokpangás megszűnik.

Vákumos nyirokmasszázsVákumos nyirokmasszázs

Kéz reflexzóna masszázs:

Ráhangol az ellazulásra, finom balzsammal ápolja, piheneteni a dolgos női kezeket. Reflexzóna távhatása révén jótékonyan hat az egész szervezete. A relaxáló kézmasszázst kiegészíthetjük kézfiatalító kezelésekkel: Afrika maszk, paraffinos kézápolás, alkar-, felkarmasszázs.

kezmasszazs kez-masszazs