Információk:

Arckezelés, arctisztítás hölgyeknek, tiniknek.

A kezelés során a bőrt alaposan letisztítjuk, biológiailag aktív peelinggel radirozzuk, tonizáljuk, majd következik a finom felpuhító masszázs a gőz alatt. Gazdag hatóanyagú masszázskrémeket alkalmazunk, majd egy nyomkodást könnyítő krémet használunk. Az arc óvatos kitisztítása után fertőtlenítünk, Vio -val összehúzzuk a pórusokat, fertőtlenítjük a pattanások helyeit. A Vio készülék ősrégi a kozmetikában, de még mindig kiváló, mivel naszcensz oxigént termel a faggyúmirigyek szájadékába, a pórusokba behatol, fertőtlenít, tisztít, vérzést csillapít. Ezután megfelelő pakolások következnek. A hagyományos kezelésekhez a Gigi cég jól bevált termékeit alkalmazzuk. Ha sokat tisztítottunk, egy soft lézeres hámosító fénykezeléssel és természetesen fedő korrektorral fejezzük be a kezelést. A házi ápoláshoz otthoni kezelőanyagokat is tudunk biztosiíani. klasszikus-arckezelesHa a fiatal páciens bőre problémásabb, feltétlenül javasoljuk az Afrika maszk alkalmazását. Ha az arcbőr kombinált és a tisztítás kis területen történik /pl. orr, áll / a táplálásra kell nagyobb hangsúlyt fektetni, ilyen összetett kezelések esetén ultrahangos hatóanyagbevitellel, bőrmegujító maszkokkal kezelünk és a kezelés fénypontja, amit mindenki nagyon szeret, a fél órás arc-nyak dekoltázs masszázs. Tulajdonképpen majdnem mindenki ezért jár a kozmetikába! Javasoljuk, ha kicsit elhanyagoltabb a bőr állapota, száraz, érdes, mindenképpen érdemes a kezelés eredményessége érdekében egy mikrodermabráziót /finom lecsiszolást/ is végezni.
klasszikus-kezelesek

különleges pakolások, modelage maszkok

Árak: Arckezelés  /peeling, tisztítás, masszázsok, pakolások: , ultrahangos gyógyitó, ill. /vagy/ extrém luxus hatóanyagbevitel, Teenager kezelés alap:  , Afrika maszkkal: Mély hegek, pattanásnyomok, lyukacsos, atrófiás foltos bőrök esetén inkább a Mezoroller kezelés hozhat sikert.  

Szemöldök, szempilla tartós festése, gyantázás

H agyományos kozmetikai szolgáltatásunk a szemöldök és szempilla tartós festése változatos színekre, kímélő, allergiamentes festékekkel. Tartós szempillafestés: 2500 Ft, tartós szemöldökfestés: 1500 Ft. A szemöldököt az arc karakteréhez legelőnyösebben formázzuk, szedjük, esetleg gyantázzuk. gyantazas Az arc és a test különböző területeiről a szőrt jó minőségű egyszer használatos gyantákkal távolítjuk el, különösen kíméletes titán dioxidos gyantával az intimebb területekről. Szemöldök szedés, vagy formázás: 1000-1500 Ft, hónalj gyanta: 1000 Ft, kargyanta: 2500 Ft, térdgyanta: 2000 Ft, fazon gyanta, fürdőruhacsík: 2000-3000 Ft, intimgyanta: 5000 Ft. A gyantázás után a bőrt lefertőtlenítjük és hűsítő balzsammal bemasszírozzuk.