Információk:

Mezo-roller (Derma-roller)

Kedves vendégeink, legújabb átütő sikert arató kezelésünk a kozmetikában, amely szervesen illeszkedik eddigi Meso beauty bőrfiatalító kezelésünkhöz, a Derma-roller.

Ez a kollagén indukciós terápia fokozza a bőr kollagén termelését, amely magasabb vízmegkötő képessége révén a bőrt üdévé, fiatalossá, pihentté kisimulttá teszi.
A mezo-roller eszköz felületén sűrű hajszálvékony tűk találhatók, melyek átgörgetésével mikrosérüléseket ejtünk a bőrön, ezáltal beindul a bőr természetes, regenerációs folyamata.
Ezek a miniatűr hámsérülések azonnal bezáródnak és nyomban beindul a regeneráló kollagén szintézis.

A kollagén indukciós terápia segít a ráncok, hegek, tágpórusok, striák eltüntetésében, finomításában, valamint a pigment foltok halványításában.

Nemcsak az arcbőr, hanem a dekoltázs árulkodó öregedési tünetei is látványosan kezelhetőek a derma-rollerrel, kiegészítve tű nélküli mezoterápiával, igény szerint hámlasztással, vagy bőrfiatalító Afrika maszkkal.

A mezo-roller előnye, hogy egy kisméretű tűhossz alkalmazásával otthoni használata is lehetséges. A derma-roller hatását fokozhatjuk sejtalkotó hatóanyagok, növekedési faktorok bejuttatásával, elektroporézis és ultrahang segítségével.

A kúrát két hetente 1 alkalommal javasoljuk.

Hogy egyénre szabottan hány kezelés szükséges, azt ingyenes diagnosztikával állapítjuk meg.
A kezelés szigorú higiénés feltételek mellett történik.
Célunk, hogy a fiatalságot nyújtsuk meg, ne az öregséget.

mezo-roller-kezeles-haton-2 mezo-roller-kezeles