Belenézünk a visszapillantó tükörbe…

Belenézünk a visszapillantó tükörbe és az erős nappali fényben szembesülünk bőrhibáinkkal…

  • Ruhát próbálunk egy neonfényű körbetükrös próbafülkében és szörnyülködünk magunkon…
  • Nézegetjük a nyári fürdőruhás képeket… kiszelektáljuk, mert nem túl előnyös

 

Ilyen hiúak és kritikusak vagyunk magunkkal mi nők, de ez sarkall és ösztökél minket, hogy igenis tegyünk valamit a szépségért, a megújulásért, a karcsúsodásért.

Fiatalon tökéletesek és hibátlanul szépek szeretnénk lenni, a későbbi években pedig fiatalosak maradni, éretten, csinosan, harmonikusan…

Segíthetünk?

Egyéni kezelési tervet állítunk össze, optimalizálhatjuk a kívánt célt, a szükséges időt és anyagi ráfordításokat.

Vegyük egy olyan hölgy esetét, akinek már kicsit lazább, petyhüdtebb a bőre, a mimikai ráncok kifejezettebbek, az arcvonások fáradtabbak, a bőr száraz, vízhiányos, azaz anti-aging programra van szüksége.

Kezdhetjük a sorozatot az arctornával, (ami mélyen átmozgatja és erősíti az izmokat, lifting hatású, gravitáció ellenes, vérkeringés fokozó), majd elkezdjük a bőrminőség javítását. Mikrodermabráziós finom bőrcsiszolással, mélytisztító, hámoldó peelingekkel, megszabadítjuk a bőrt az elhalt szarurétegtől, megjavítva a bőrlégzést és a felszívóképességet.

Ha bőrhibák, pigmentfoltok, tág pórusok pattanások vagy ráncok vannak,- csodákra képes az Afrika maszk és termékcsaládja.

Az arc, nyak, dekoltázs táplálását folytathatjuk  kiváló minőségű hatóanyagok bejuttatásával ultrahang segítségével, vagy a különleges bőrfiatalító, ráncfeltöltő mezoterápiával.

Ha a bőrproblémák komolyabbak, erősebb hegek, atrófiák, foltok, ráncok láthatóak, a dermaroller és a mezopen mélyrehatóan orvosolja a panaszokat.

A maszkok és pakolások bőrgyógyászati tisztaságúak, antiallergének, luxus minőségűek.

A további intenzív táplálást, a pihenést, ellazulást, energetikai feltöltődést a finom krémekkel, olajokkal történő relaxációs masszázs nyújtja.

Választható alternatíva, az arcfiatalításban a kollagén termelést serkentő rádiófrekvenciás kezelés, amellyel akár a toka és a nyak területét is fogyaszthatjuk, feszesíthetjük.

A kezelések közben gyönyörűen megformáljuk és befestjük egy új festékkel, igazán tartósan, egyben  kíméletesen  a szemöldököt, szempillát, majd a száj szépségére fókuszálunk a fiatalkori ajkak teltségét visszahozó hialuronsavas szájfeltöltéssel.

Végezetül újra belenézünk a tükörbe.

Ejha! Tényleg szép lettem!

A tükör barátságos! Smiley

De jó is Nőnek lenni! sziv