Információk:

Világújdonság! Mezoterápia

Világújdonság: Tű és szike nélküli ráncfeltöltés, feszesítés- valamint zsírbontás arcon, tokán. Tű nélküli mezoterápia: világújdonság a kozmetikai kezelésekben. Orvostudomány a kozmetikában Az utóbbi évek legeredményesebb kozmetikai kezelése a mezoterápia azaz elektroporáció. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek – lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. Az elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja. A hatóanyagok 90%-a, a mély szövetekbe és a zsírsejtekbe jut. Az eddigi felületi kezelések (iontoforézis, ultrahang) helyett válassza a forradalmian új, lokális hatóanyag-bevitelt, a hatékony sejtszintű megújulást!

Tájékoztató a “Meso Beauty” arcfeltöltő, bőrfiatalító kezelésről, mely a kozmetika világában a legújabb és mérhetően legeredményesebb hatóanyag beviteli módszer.

mezoterapia-2
mezoterapia-1
A bejutott bőrfiatalító molekulák analitikai tisztaságúak zömében a sejtek természetes építőköveit tartalmazzák pl.: Hyaluronsav, kollagén-elasztin termelést serkentő aminosavak, cisztin, bőrstruktúrát javító organikus szilikon, homeopátiás anyagok, vitamin komplexek, antioxidánsok stb. Ezek a fiatalító hidratáló és ránctalanító anyagok a hámrétegből a kötőszövetig eljutnak erre az eddigi ejárások pl.: iontoforézis, ultrahang-kezelés, mezoterápia.(sorozattűszúrásos kezelések) nem voltak képesek. A hatóanyagokból egyéni “koktélokat” készítünk, igények szerinti összeállításban pl.: öregedésgátló-feszesítő, vagy ráncfeltöltő; rozácca vagy püffedés elleni; akár zsírbontó; majd 30-50 perc alatt a kezelőfejjel kis simító mozdulatokkal bejuttatjuk a kiválasztott területre. Az ajánlott kúra 6 kezelésből álló sorozat heti 1 alkalommal, majd ritkábban egy-egy ismétlő kezelés beiktatása. A bejuttatott tápanyagokat mivel nem szintetikusak a bőr sejtjei lassan felélik így nem történhet meg hogy egy szép kisimult arc hirtelen összeesik. Egyszeri kezeléssel is nagyon látványos hatás érhető el különleges alkalmak előtt, vagy plasztikai műtétek előtt is ajánlott feljavítani a bőr rugalmasságát. A kezelések igények szerinti kombinációkban végezhetőek:
  • arcfeltöltés + feszesítés + petyhüdtség ellen;
  • arcfeltöltés + zsírbontás tokán + feszesítés;
  • arc-nyak-dekoltázs feltöltés + ránctalanítás
  • rozácca-hajszálér kezelés
  • szemkörüli vizenyősség-ödéma kezelés;
  • kézfej feltöltés, renctalanítás
  • lokális fogyasztás a toka és nyak területén
  • A Meso-Beauty kezelések árai a felhasznált hatóanyagok mennyiségétől, és a kezelt felületek nagyságától függenek.
A mezoterápia hatékonyságát fokozhatjuk problémásabb bőrök esetében a mezo-roller (derma-roller) alkalmazásával, valamint a kezelés szebb és eredményesebb az Afrika maszk használata után. Fontos tudni, hogy a bőr felszívóképességének fokozása miatt a mezoterápia előtt mikrodermabráziót, vagy erősebb hatású mélytísztitó peelinget alkalmazunk, melyek árai hozzáadódnak a kezelés árához. A mezoterápia árai függenek a  kezelt terület nagyságától – arc, nyak, dekoltázs és a hatóanyagoktól. Az igényes anti aging réteges bőrfeltöltés,- lifting és botox hatással-, bőrstruktúra újáépítés Pigmentfolt, bőrtisztátalanság kezelése, vagy fiatalabb korosztály /25 -35 év körül/preventív bőrfeltöltő, tápláló kezelése A diagnosztizálás, és a vendégeink igénye szerinti egyéni kezelési terv konzultációja ingyenes. Javasoljuk, ha ilyen luxus bőrápolást vesz igénybe, ne csak a bőre szépüljön, hanem próbálja ki a hiarulonsavas szájfeltöltést nálunk, a természetes hatású “push up”-ot!  

Időpont egyeztetés és információ: 06 (1) 209 7258